Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

Vinterviken Roots Festival 2013

31 augusti, 2013 @ 14:00 - 23:00

| Ingen info

Vinterviken Massive!

Det är dags igen, Sveriges gemytligaste, och Stockholms enda, rootsfestival!

Artister:
Randy Valentine (uk)
Ska’N'Ska
First light
Papa Dee
Rootz One a.k.a Soleil Camara
Tiffany K
1 Blood Movement
Major vibez sound
Troopical

Flera artister kommer att släppas under de närmsta veckorna!

Vinterviken Roots Festival är tillställningen där up coming artists och veteraner under en hel dag står på scen och levererar, dom fetaste tunesen vibrerar från tältet, reggaeprofiler snackar nu, då och framtid, barnen drejar och leker i gräset, hela familjer samsas på picknickfiltar och utsökt mat och dryck förtärs.

Vinterviken Roots Festival hyllar musiken och kulturen och har gjort så de senaste 5 åren. Musiken hyllar vi genom att låta kulturbärande artister stå på scen och låta reggaemusiken i allmänhet förgylla dagen. Kulturen hyllas genom diverse workshops som kommit att bli ett lika stående och självklart inslag i festivalens historia som stand up-komedin också är.

Vad är nytt för i år då?
Förutom en line up som förhoppningsvis både ska inspirera och imponera kommer årets upplaga att präglas av en mer organisk atmosfär än tidigare. I och med festivalens fantastiska läge på Vintervikens Trädgårdskafés lummiga bakgård vill vi ta vara på det och låta hela festivalen bli mer organisk. Det kommer yttra sig i de visuella intryck man får som gäst, i utökad källsortering och mer miljövänliga materiel.
I år kommer även podcast att sändas från festivalen. Och håll utkik, för den kommer komma upp tidigare i sommar och peppa inför.

Har Du idéer om årets festival du vill dela med dig? Vill du bidra på något sätt eller har synpunkter på tidigare års festivalupplagor? Skicka PM här på facebook eller maila kontakt@vintervikenroots.se

Håll er uppdaterade här på sidan och sprid den gärna till era vänner och bekanta.
Boka in lördagen den 31 augusti 2013 redan nu.

One Love/
Vinterviken Crew
1 Blood Movement

Länk till eventet https://www.facebook.com/events/122614634602442/

Detaljer

Datum:
31 augusti, 2013
Time:
14:00 - 23:00
Pris:
Ingen info
Evenemangskategori:

Plats

Vinterviken
Vinterviken, Stockholm,

Arrangör

One Blood Movement
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/122614634602442/