Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

SOMMARFEST:IVAL med Busy Signal

13 juni, 2014 @ 22:00

Den 13 juni kommer en av världens största dancehallstjärnor, Busy Signal, till Malmö, SOMMARFEST:IVAL och Babel!

SOMMARFEST:IVAL
Sommar. Fest. Festival. Sommarfest. Sommarfest:ival! Under en knapp vecka, den 11-15 juni, samlar vi, Babel, ihop allt det som vi gillar och gör bäst. Konsert och klubb, stort och smått, globalt och lokalt. Sommar, fest och extas. Allt vi vill ha!

Nu är det klart att dancehallstjärnan Busy Signal spelar på Sommarfest:ival den 13 juni och Safari Sound utlovar fest med Safari Carnival Tour innan och efter spelningen.

Spelningen presenteras stolt i samarbete med Linkup Bookings & Klubb Living.

BUSY SIGNAL & HIGH VOLTAGE BAND (JAM) LIVE
Känd för att kunna blanda stilar som ingen annan har han tagit världen med storm! Missa inte när världstjärnan Busy Signal kommer till Malmö och Babel med sitt High Voltage Band!

Busy Signal började sin karriär som dancehallartist runt 2003, och slog igenom 2005 med låten “Step Out”. Han har sedan dess släppt hits som “Come Over”, “Jail”, “Tic Toc”, “One More Night”, “Unknown Number”, “Reggae Music Again” och superhiten “Watch Out For This” med Major Lazer som har over 50 miljoner views på youtube! Förra året släppte Busy sitt album “Reggae Music Again” som överraskade alla med sin roots reggae, lovers rock och klassiska rubadub sound!

Redan under början av 2014 har Busy startat året med stora låtar som “All in One”, “Smoker Anthem” och “Things Like Those” som sager rätt mycket om vad vi har att vänta oss under året!

Missa inte en av årets bästa spelningar!

Detaljer

Datum:
13 juni, 2014
Time:
22:00
Event Categories:
,
Webbplats:
http://babelmalmo.se/nyheter/varldsstjarnan-busy-signal-till-sommarfestival/

Plats

Babel Malmö
Spångatan 38, Malmö,