Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

Releasefest för ”Supervalåret” i Uppsala (PARTIET + KÄRRGRUVAN)

29 april, 2014 @ 18:00

| Gratis!

Datum: 2014-04-29
Pris: GRATIS!
Förband: Kärrgruvan
Venue: Båthuset
Tider:

18.00 Dörrar öppnad
19.30 Kärrgruvan
20.30 Partiet

________________________

Partiet släpper nu årets viktigaste skiva. 1 maj släpper vi ”Supervalåret” och den innehåller sex rykande färska spår, och är fullspäckad med feta gäster. Promoe, Cleo och Navid Modiri gästar plattan och på sista spåret hålls politiska mikro-brand-tal av bland annat Gudrun Schyman, Gustav Fridolin och Ida Östensson.

Detta måste vi fira!

Partiet är utbrett över hela landet, så vi ställer till med en releasefest-turné med start i Uppsala via Göteborg, Malmö, Jönköping med final i Stockholm.

Spotify kommer att ha smygpremiär av EP:n redan den 25:e april, å även om det officiella releasedatumet är 1 maj så kommer man kunna köpa sig ett ex av plattan på alla releasefesterna!

UPPSALA-INFO:
Vi inleder releaseturnén i Uppsala på självaste ”kvalborgsmässoafton”. Uppsaka är det enda gigget på turnén som är helt jävla gratis dessutom. Vi återkommer med exakta tider, men det blir inte så jäkla sent, Det är ju trots allt en tisdag…

KÄRRGRUVAN
Kärrgruvan är ett Uppsalaband med musikaliska rötter i reggae, pop, rock och soul. Släpper snart ny EP på spotify och Compact Disc.

Detaljer

Datum:
29 april, 2014
Time:
18:00
Pris:
Gratis!
Event Categories:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/273949752766612/

Plats

Båthuset
Hamnplan 5, Uppsala,

Arrangör

Partiet