Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

Releasefest för ”Supervalåret” i Malmö

1 maj, 2014 @ 19:00

| 100kr

Datum: 2014-05-01
Pris: 100kr
Live:Partiet, Amsie Brown,Lide Najs, Milega Band
Venue: Moriska Paviljongen
Tider: Tidigt! (mer info kommer!)
______________________

Partiet släpper nu årets viktigaste skiva. 1 maj släpper vi ”Supervalåret” och den innehåller sex rykande färska spår, och är fullspäckad med feta gäster. Promoe, Cleo och Navid Modiri gästar plattan och på sista spåret hålls politiska mikro-brand-tal av bland annat Gudrun Schyman, Gustav Fridolin och Ida Östensson.

Detta måste vi fira!

Partiet är utbrett över hela landet, så vi ställer till med en releasefest-turné med start i Uppsala via Göteborg, Malmö, Jönköping med final i Stockholm.

Spotify kommer att ha smygpremiär av EP:n redan den 25:e april!

PARTIET
Vi spelar i Malmö på själva releasedatumet 1 maj. Vi har valt det datumet för att vi gillar det som 1 maj står för. Mycket folk kommer att vara i rörelse den här dagen i Malmö och vi hoppas att många av dom kommer till Moriskan på kvällen för att njuta av Politisk reggae!

AMSIE BROWN & ROUGH LYNX SOUNDSYSTEM
Amsie Brown är ett av de nyaste namnen i det legendariska Redline Records stallet. Reggaeartisten från Uppsala har redan skördat stora framgångar med låtar som ”Min kvinna” och ”Krigarsjäl” som han gjort tillsammans med Carlito. Amsie Brown släpper dessutom en ny EP senare i vår! Under kvällen kommer Amsie inte ha någon mindre än Rough Lynx bakom skivspelarna. Det kommer att bli episkt!

Länkar:

Spotify:

LIDE NAJS:
Musiken smyger sig in i själen, gungandes i baktakt. Lide Najs är ett reggaekollektiv från Skåne som har byggt upp ett unikt sound. Ante, O-Hund, Toviga Love, Antonio D och Tredje Ögat skapar tillsammans med Lide Najs ett massivt mixtape med Roots, Hiphop, Raggamuffin och Danshall.

Musikvideos:

http://www.youtube.com/watch?v=0nVvx2NKG5

KOLONIEN
Kraftfull folkpop med reggaeinfluenser. Så beskriver Kolonien sig själva, vars tillbakalutade stämsång och texter om en bättre värld har blivit bandets signum. Med två skivsläpp i ryggen har de skapat sig en och trogen publik och har sedan 2010 gjort över 200 spelningar i sju länder.

# Årets Nykomling 2013 (Folk- & Världsmusikgalan)
# Årets Unga Folkmusik Band 2011

MILEGA BAND
Med tunga basgångar, stämsång och ett avskalat rub-a-dub sound kommer Milega band att föra med er på en feel good resa. Genom varma och mystiska ljudlanskap hittas influenser från såväl svenska barnvisor till Lee perry dub, Afro beat, funk och progg i baktakt. Sången är på svenska men ljudet är globalt!

Musikvideo:

Album:

Detaljer

Datum:
1 maj, 2014
Time:
19:00
Pris:
100kr
Event Categories:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1427983624118152/

Plats

Moriska Paviljongen
Malmö,

Arrangör

Partiet