Laddar evenemang
  • Evenemanget har varit.

KLUBB KARNEVAL: REGGAE!

22 mars, 2014 @ 19:30

| 80kr, ingen åldersgräns

KulturAlla har nöjet att presentera en konsert med den finska välkända reggae-artisten Raappana. Förbered er för en kväll med tungt gung, sköna beats och finska vibes!
Raappana släppte sitt tredje album, Tuuliajolla, under våren 2013. Albumets första singel ”Far away” har spelats flitigt i de finska radiokanalerna. Musikaliskt rymmer det nya albumet en mängd nyanser som alla förenas i den jamaicanska musiktraditionen med sin reggae, dub och dancehall. Raappanas musik är lekfull, insiktsfull och oerhört glädjefylld. Låtmaterialet ger uttryck för vardagen, rättvisa, musik, glädje och kärlek och tankeväckande reflektioner om dagens värld.
Sedan den uppmärksammade debuten har Raappana turnerat mycket i Finland, både med Sound Explosion Band och DJ Leimasin. Till Uppsala kommer han nu för första gången – missa inte chansen att se Raappana live tillsammans med DJ Leimasin!
Support: Kärrgruvan
Vi inleder kvällen med svensk baktakt tillsammans med de eminenta bandet Kärrgruvan från Järlåsa. Med blås, piano, gitarrer, en svängig rytmsektion och en massa stämmor spelar de reggae med influenser från såväl pop som jazz. Med sitt medvetna budskap och mogna ljudbild kommer de förse publiken med bra stämning så snart de kliver på scenen!
Det kommer att finnas fika till försäljning. Arrangemanget är drogfritt och alla åldrar är välkomna! Om ni ännu inte är medlem i föreningen KulturAlla finns möjlighet att bli det på plats.

Raappana (fin)
support: Kärrgruvan
Lördag 22 mars / lauantai 22 maaliskuu
19:30-22:00
Inträde 80 kr
Student/ungdom/medlem 50 kr
Grand, Trädgårdsgatan 5, Uppsala

Detaljer

Datum:
22 mars, 2014
Time:
19:30
Pris:
80kr, ingen åldersgräns
Event Categories:
,
Webbplats:
http://kulturalla.se/klubbkarneval/

Plats

Grand
Trädgårdsgatan 5, Uppsala,

Arrangör

KulturAlla